Välkommen på Riksstämma 2020!

Varmt välkommen till Haros riksstämma 2020 den 28-29 mars på Hotell Erikslund i Ängelholm!

Ta chansen att utbyta tankar och erfarenheter med andra Haro-föräldrar och vara med och forma Haros verksamhet. Vi börjar kl. 13 på lördagen (lunch kl. 12 för dem som förbeställer det) och avslutar med lunch på söndagen kl. 12.

Har du tankar, åsikter om eller förslag på vad Haro ska jobba med under året? Distrikt eller enskilda medlemmar är välkomna att skicka in motioner till stämman. Mejla din motion till info@haro.se senast 1 mars.

Haro subventionerar kost och logi för alla medlemmar för att så många som möjligt ska kunna delta. Tyvärr har vårt statsbidrag nästan halverats i år, vilket innebär att vi inte har möjlighet att vara lika generösa som tidigare.

Anmäl dig och kryssa i dina val nedan.

Vi behöver ha din anmälan senast 10/3. Därefter kan hotellet inte garantera att det finns rum lediga. Efter det datumet är anmälan bindande, eftersom Haro måste betala fullt pris även för anmälda personer som inte kommer.

Betalning sker senast en vecka före riksstämman till Haros bankgiro: 621-1288 (Obs! Ej samma kontonummer som vid betalning av medlemsavgiften) eller via Swish: 123 569 56 89. Uppge ”stämma 2019” samt vem betalningen avser.

Frågor om kost och logi besvaras av Caroline Gustafsson, caroline84gustafsson@hotmail.com, mobil: 072-3155699.