Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan för att anmäla intresse till nästa samtal online eller kanske i din stad? Det kostar ingenting!

Vad är mödrar emellan?

Senaste åren har vi fått tillfälle att träffa flera av våra medlemmar på olika platser runt om i landet. Om och om igen har vi berörts av deras berättelser. Ingen berättelse har varit den andra helt lik, men likheter har vi ändå funnit. Om och om igen har vi fått höra, särskilt mödrar, berätta om hur de ifrågasätts för sitt val om att ta hand om sina egna barn. Mödrar som ibland undrar om de orkar fortsätta. Andra mödrar skulle inget hellre än att vara hemma med egna barn men kan av olika anledningar inte på grund av ekonomi, sjukdom eller annat. Andra vill gärna använda förskola men känner att kvaliteten på förskolan inte är god nog. Andra har jättefina erfarenheter med förskola eller dagmamma och har tips och ideér på hur man kan få det att fungera.

Dessa historier inspirerar oss och gör att vi vill kämpa ännu hårdare för att vara en röst för alla dessa mammor och en röst för barnen! Oavsett vilken väg man tar ska det finnas goda alternativ där både barn och familj mår bra. Därför startar vi nu ett nytt initiativ som vi kallar “Samtal Mödrar Emellan”. Här träffas vi online eller på plats i din stad för att helt enkelt prata av oss – mödrar emellan.

Det blir ett tillfälle att lära känna, dela erfarenheter och utmaningar i mödraskapet och lyssna och stödja varandra i val och kval. Förhoppningen är både att nya kontakter ska knytas, mödrar ska stärkas och att nya ideer ska formas om hur vi kan få till en förändring. För visst kan man undra hur något så självklart och vackert, som att vilja ta hand om sina egna barn, kunnat bli så stigmatiserat?

Kom och dela just dina erfarenheter och bolla tankar och ideer om hur vi kan påverka och få till en förändring!

——–

Vill du att vi ska komma till din stad? Tipsa andra du känner och gör en intresseanmälan och skriv vart du bor, så kanske nästa tillfälle blir hos just er!

Vill du ta med en vän som inte är medlem i haro? Självklart får du göra det!

Kostnad? Gratis!

Vi ses!