“Det känsliga barnet” Se föreläsningen med Dr. Gordon Neufeld här!


I samarbete med Svenska Neufeld-institutet bjöd Riksorganisationen Haro in till föreläsningen “Det känsliga barnet” med Dr. Gordon Neufeld på Hilton Slussen i Stockholm den 17 oktober 2018. I denna föreläsning förklarar han bland annat skillnaden på högkänslighet och hyperkänslighet och hur vi som vuxna kan hjälpa våra allra känsligaste barn.

Missa inte heller Dr. Neufeld tal i Riksdagen! Klicka här för att se hela seminariet som handlade om att förstå och förebygga psykisk ohälsa bland barn och unga. Seminariet anordnades tillsammans med Svenska Neufeld-institutet och Familjen Först.

Mer om Dr. Gordon Neufeld:
Dr Gordon Neufeld är en kanadensisk psykolog med över 40 års erfarenhet med barn och unga och de som ansvarar för dem. Han är en världskänd talare, bästsäljande författare och ledande inom utvecklingspsykologin. Hans bok har översatts till 25 språk. Han har utbildningsverksamhet i så skilda länder som Sverige, Ryssland, Israel, Tyskland, Holland, Mexiko, Nya Zeeland, Danmark, Chile, USA och Kanada. Alla länder förstår samma kurser. Dr Neufeld har hittat något universellt i förståelsen av barns behov bortom kulturella och nationella omständigheter. Han är känd för att kunna konkretisera och förenkla komplexa problem och därigenom öppna dörrar för förändring. Han har både undervisat på universitet och haft en egen praktik i många år men lägger nu all sin tid på att undervisa. Dr. Neufeld har fem barn och tre barnbarn.

Vill du veta mer om Haro? Läs mer om vad vi gör här!